مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن قرض

با سلام
من یک سال پیش از یکی از دوستانم پول زیادی قرض کردم. اسناد بانکی جابجایی پول از حساب ایشان به حساب من هم موجود است.
در ضمن بر اساس توافق شفاهی من یک رسید به ایشان دادم که مبلغ ... ریال از ایشان قرض کرده ام و این قرض را هر زمان که برایم امکان پذیر باشد پس خواهم داد
اکنون من امکان پس دادن پول را ندارم و ایشان مطالبه پولشان را میکنند و تهدید به شکایت حقوقی کرده اند. آیا امکان دارد که بتوانند پول را پس بگیرند

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام ، از آنجایی که از شما رسید مبنی بر بدهکاریتان دارند بله قانونا میتوانند طلب خود را مطالب کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مقرض در هر زمان می تواند مطالبه پولش را نماید ولی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اموالی یا مدارکی از شما بدست آید که نشان از تمکن مالی شما باشد محکوم خواهید شد در غیر اینصورت خیر .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید اعسار دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام می تواند بر علیه شما طرح دعوا نماید شما در صورت محکومیت می توانید دادخواست اعساربه تقسیط تقدیم نمایید