مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انحلال شرکت

با سلام خدمت مشاوران محترم
بنده حدود 30 درصد سهام شرکت را در اختیار دارم و پس از 11 سال با شرکا به مشکل برخوردم و به هیچ وجه توانایی دریافت قدرالسهم خود از مطالبات شرکت از ارگان های دولتی و دارایی های شرکت را ندارم.
آیا بنده می توانم به تنهایی از طبق مراجع قضایی در خواست انحلال شرکت را بدهم تا به قدر السهم خود برسم یا نه؟ چون شرکای بنده اصلا توافق نمیکنند که سهم بنده را بخرند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر به راحتی امکان انحلال شرکت وجود ندارد.
شما می توانید سهم خود را انتقال دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است که موفق شوید بهتر است سهم خود را انتقال دهید . برای انحلال شرکت باید اعلام ورشکستگی کنید تا مدیر تصفیه انتخاب شود