مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سرپرستی نوه به مادربزرگ

با سلام بنده دو فرزند دارم یک دختر و یک پسر و متاسفانه از همسرم جدا شدم و یک فرزند پسر 11ساله دارای اوتیسم دارم و دختر 13ساله من توان نگهداری از هر دو انها رو ندارم و می‌خوام سرپرستی دخترم رو قانونی به مادرم واگذار کنم و خود برای درمان فرزندم از ایران خارج بشوم است امکان دادن سرپرستی وحضانت به مادرم رو دارم ممنون میشم پاسخ من رو بدید ..

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که شما شرایط نگهداری را نداشته باشید همسر سابق شما میتواند حضانت فرزند را در اختیار بگیرد در صورتی که ایشان نیز شرایط را داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شوهر سابقتان مخالفتی در این خصوص نداشته باشد می توانید فرزند پسر می تواند پیش مادر بزرگ زندگی کند و نیازی به اخذ مجوز از دادگاه نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر همسرتان حضانت را بگیرد به مادریزرگ نمیرسد اما اگر مخالفتی ندارند نیازی به مجوز دادگاه نیست .در غیر این دو صورت مادربزرگ باید دادخواست قیمومت نوه را دهد