مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع یا اختصاصی؟

با سلام بنده یک واحدی رو خریداری کردم در طبقه اول که به یک حیاط خلوت دسترسی داره ولی در سند قید نشده.
مساحت مشخص شده در سند 90 متر میباشد ولی زمانی که با صاحبخانه قولنامه می‌نوشتیم به ما گفت 95 متر با حیاط خلوت الان که من سند رو دیدم گفتم من پول 5 متر حیاط خلوت رو نمیدم و ایشان این پول رو از من می‌خواهند.
چکار باید انجام بدم تمام پول رو به ایشان داده ام اما پول این 5 متر را نگه داشتم
اگر ایشان نیایند و سند را به نام من نزنن چکار باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام
شما باید به آنچه در مبایعه‌نامه مقرر شده پایبند بمانید وگرنه مالک می‌تواند از انتقال سند مالکیت به شما خودداری کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر 90 متر است باید قیمت 90 متر پرداخت شود.