مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام دادیار برای متهم از زمان شروع شکایت من تا امروز به دادگاه نرفت و دادیار جلب متهم به کلانتری آمل فرستاد در صورتی که هر روز همدیگر داخل میدان بابل میبینیم آیا میشه من از دادیار بخوام برای کلانتری بابل بده تا زودتر جلب بشه یا حتما دادیار باید بگه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به شعبه اعلام کنید که متهم در بابل رفت آمد می کند و درخواست جلب به کلانتری بابل را بدهید و به نظر دادیار به درخواست شما موافقت می کند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر متهم در بابل حضور دارد میتوانید درخواست صدور جلب ایشان را ازکلانتری بابل بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید درخواست نیابت قضایی کنید و در آن مرجع نیابد تقاضای جلب سیار با ورود به مخفیگاه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حضورا مراجعه و از دادیار درخواست نیابت کنید