مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تفکیک ملک وراثتی

با سلام من ی قطعه زمین ساختمانی که. سهم یکی از وارثان ملک اصلی هست رو که واقع د طرح هادی روستای پدریمه خریدم و حالا که رفتم دنبال مجوز ساخت دهیاری میگه طرح هادی هست اما تفکیک نشده حالا من شخصا رفتم بنیاد مسکن جهت تفکیک قسمتی که خریدم میگن بایید کل ورثه برای تفکیک در خواست بدن
حالا من دو تا سوال دارم اول اینکه آیا باید همه وراث در خواست بدن و اگه یکی شون نیاد تکلیف من کی میشه
دوم اینکه اگه بخوام خودم هزینه تفکیک کلل ملک که دو هزار متر هست رو بدم که کارم زودتر راه بیفته هزینه تفکیک بنیاد چقدر میشه و آیا هزینه تفکیک از هزینه سهم دهیاریی روستا جداست یا اینکه سهمم کل دهیاری روستا هم باید بدم که مجوز بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض بکنم که برای تصرف در مال مشاع گرفتن‌مجوز و اقدام دیگری نیاز به رضایت سایر وراث می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید همه درخواست بدهند
می توانید حضورا پیگیری کنید