مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز غیر قانونی همسایه مجاور ازبابت تراکم‌ و پیشروی طولی

با عرض سلام و احترام ؛ همسایه اینجانب نسبت یه ساخت و ساز غیر قانونی اقدام نموده بطوری که 83 درصد سطح ملک خویش رو اشغال و ازبابت تراکم اقدام به ساخت 7 طبقه در معبر 10 متری نموده!!که بعد شکایت اینجانب به ماده 100 شهرداری و توقف عملیاتی داداستانی همسایه ام پیشنهاد حل تنازع رو بهم داد و بنده حقیر نیز با ایشان توافق نمودم و دردفتر ثبت اسناد رسمی محضری بهمدیگر رضایت داده و هر گونه ادعای بعدی رو از خود اسقاط نمودیم و بعد رضایت به شهرداری مراجعه وشکایت خویش رو پس گرفتیم؛ لذابعد گذشت دو سال بعد اینکه تو ماده صد تخریب نگرفت و با جریمه مشکلش رو حل کرد از بنده حقیر شکایت نموده به اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع !!لذا خواهشمند است در این مورد ارشادات لازم رو معمول نمایید. ممنونم از عناییتون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد