مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده معامله ای به ارزش 200 میلیون داشتم و خریدار بعد 5 ماه درخواسخ داده در شورای حل اختلاف با توجه به اینکه قبل این بابت گران‌فروشی شکایت کرده بودن در تعزیرات و ادعای 48 میلیون گران‌فروشی داشتن که بعد کارشناسی کارشناس رسمی دادگستری به 29 میلیون تقلیل پیدا کرد و رای قطعی تعزیرات هم هنوز صادر نشده و در مرحله بدوی هستش میخواستم بدونم آیا شورای حل اختلاف می‌تونه با توجه به اینکه ارزش معامله بالای 20 میلیونه و پرونده داره در تعزیرات رسیدگی میشه رای به فسخ معامله بده .در ضمن ایشون آگاهی کافی در مورد کالایی که خریدن رو داشتن . و سوال بعد این که ممکنه هم در تعزیرات جریمه بشم هم در شورا محکوم بشم اساسا به یک پرونده دو نهاد میتونن رسیدگی کنن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم در دعاوی مالی شورا تا 20 میلیون تومان صلاحیت دارد ولی در بعضی از زاویه مالی نیست نیز همچنین شورا دارای صلاحیت است مانند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به موضوع را ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبلغ درخواست شما از میلیون تومان فراتر باشد شورای حل اختلاف در چارچوب موضوع مالی صالح به رسیدگی نیست اما از نظر ماهوی و محتوای غیر مالی هیچ معنی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر میرسد در این پرونده شورا اصلا صالح برای رسیدگی نیست