مشاوره حقوقی رایگان - اذن پدر در ازدواج

سلام وخسته نباشید ، من دختری 28 ساله هستم . برای اجازه پدر در ازدواج ، من و نامزدم باهم رابطه کامل داشتیم و باکره نیستم . این مطلب که ( اگر باکره نباشید دیگر نیازی به اذن پدر نمی باشد و با مراجعه به دفتر ازدواج قابل ثبت است ) ایا باید نامه ی پزشکی قانونی گرفت یا اینکه صرف اقرار خودم کافی هست ؟ و اینکه چقدر زمان میبره ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم برای ازدواج دختر خانومی که دوشیزه نمی باشد نیازی به اذن پدر نیست اما شما نباید این را هم به همین شکل در نظر بگیرید خوب با توجه به اینکه من رابطه داشتم و دوشیزه نیستم که خیلی راحت برم ازدواج بکنم شما بدونید دوشیزه نبودن یک سری قوانین یکسری حقوقی را که قانون برای خانمهای محترم در نظر گرفته و حقوقشان و به نوعی ضمانت کرده این حقوق اگر شما درسته رایت آن را انتخاب نکنید پیشنهاد این ضمانت ها دیگه برای شما وجود نداره و بعدا وارد زندگی مشترک بشید دیگه خیلی از این موارد نمی تونید بکنید و میتونه خیلی برای شما مشکل ساز بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر باید از طریق دادگاه باید اقدام کنید با اخذ گواهی از پزشکی قانونی دادگاه اجازه ازدواج به شما میده