مشاوره حقوقی رایگان - درمورد سختی کار

سلام واحترام اینجانب باسن 55 سال دراستانه بازنشستگی هستم وپرونده ام در اداره بازرسی سخت وزیان آور تبریز درکمیته بدوی تایید شده ولی صاحب شرکت بدلیل سرپرست بودنم اعتراض نموده وپرونده ام در کمیته تجدید نظر مطرح خواهد شد بیستم اسفند ماه تحویل دبیرخانه اداره کارداده شده کارم در شرکت صنایع کاشی تبریز هست. لطفا راهنمایی فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کمیته تجدیدنظر می توانید پیگیری کنید

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. انشالله در کمیته سختی کار تایید میشود. از کمیته پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق کمیته پیگیری کنید امید هست که تجدید نظر هم رای را تایید کند

پرسشگر :

سلام واحترام کمیته دارای 5 اعضابوده نمشاسیم به اداره بازرسی مراجعه میکنیم فقط میگویند ازسایت نتیجه را پیگیری کنید منظورم چکارکنم تا تایید سوم به این دلیل مصدی اوقات شریف عالیتان شدم لطفا راهنمایی فرمایید با سپاس

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً اگر کمیته بدوی اشتغال شما را در مشاغل سخت و زیان‌آور احراز نموده است کمیته تجدیدنظر نیز تایید می نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتره با گذشت مدتی از طریق اداره و ارگان مربوطه و محل ارگان صادرکننده رای پیگیری کنیم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظردر تجدیدنظر نیز تایید خواهد شد