مشاوره حقوقی رایگان - انتقال‌ سهم آب چاه عمیق کشاورزی به زمینهای چاه آب دیگری

اینجانب م.ف داری سهم آب از دوتا حلقه چاه آب میباشم . میخواهم آب از یک حلقه چاه آب به زمینهای اون یکی چاه در حدود 7 ساله که استفاده میکنم ولی الان مالکین چاه میگیند اجازه نداری استفاده کنی .باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شرکت آب منطقه ای پیگیری کنید.
به نظر بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چاه آبی صرفاً به زمین های اطراف آن چاه حق انشعاب و بهره برداری را ایجاد می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ، پروانه چاه برای مقدار مشخصی زمین صادر خواهد شد
و امکان انتقال آب به زمین های دیگر وجود نخواهد داشت مگر با موافقت همه شرکا

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شما می توانید فقط زمین‌های مربوط به همان چاه آب بدی. البته نظر مخالفی هم هست که سهم آب در مالکیت شماست و می‌توانید در آن هر تصرفی کنید به شرطی ک سبب اضرار ب غیر نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چاه اب در زمین های مجاور باشد مانعی ندارد . و اگر شما حق چاه اب داشته باشید میتوانید تحت عنوان کسب حقوق ارتفاقی مکتسبه با ارایه دلایل و کروکی زمین دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اصولاً نمی‌توان چاه یا مقدار آب یک زمین کشاورزی را به زمین دیگری منتقل نمود چون این آب برای این فضای کشاورزی تخصیص یافته است

سعید خانی فیجانی

جناب آقای سعید خانی فیجانی :

سلام
باید دادخواست رفع ممانعت از حق طرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شرکت آب منطقه ای پیگیری کنید.