مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله خودرو

سلام وقتتون بخیر. من تو قرعه کشی ایرانخودرو برنده شدم و میخام حوالشو بفروشم.چون که سند یک سال رهن کارخونه میمونه خاستم بپرسم من وقتی ماشینو فروختم چکارباید کنم برا این که گیرنده خدایی نکرده خلافی کرد یا چیزی ک من تو دردسر بیفتم چطوری باید ازش تعهد بگیرم ک بعد تحویل گرفتن عواقب کاراش پای خودش هست؟ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این کار ممنوع است اما اگر دفترخانه ازش اقرارنامه بگیرد وبه شما بدهد خوب است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در قرارداد فی مابین ضمانت اجرایی لازم بود را درج و شرط نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادی بین خود تنظیم کنید و در دفترخانه اقرار نامه اخذ کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص این موردی را مد نظر داشته باشید شما حتما باید قرارداد قبلی بنویسید حتماً این قرارداد بنویسید مبالغ را مشخص کنید و در قرارداد تون بیارید که از این تاریخ ماشین در یونان قرار گرفت و تمام خسارات حقوقی کیفری و سایر موارد به عهده ایشان هستش اما باز هم در مرحله اول شما مسئول خواهید بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید یک قرارداد محکم
تنظیم و تمام شروط را در قرارداد
ذکر نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در شروط قراردادی این موضوع را متذکر شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

البته فروش غیر قانونی است ولی شما میتوانید یک اقرارنامه در دفاتر رسمی از او اخذ کنید