مشاوره حقوقی رایگان - مظنون به سرقت

سلام چندنفر دوزدی میکنن که به گفتشون یه تفنک دولول شکارچی با یه کیف کوچیک طلا دوزدیده شده و اونی که دوزدی کرده ارو گرفتن تو آگاهی ازش بازجویی کردن گفته دست فلانیه با اینکه اصلااینطورنبوده فقط اسم داده که دست فلان شخصه آگاهی برای گرفتن مظنونی که نامرده مییره خونه طرفوومیگردن چند سری خودشم قایم شده که یموقع آگاهی نگیرتش بازداشت شه الکی چون فقط اسمشو دادن الان چیکارباید کنه ایامیتوانن پسر یا خانواده مظنون روببرن تا متهم خودش راتحویل دهد

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحقیقات در پرونده ادامه می یابد ومدیمکن است بعنوان مظنون دستگیر شود اما اگر نتوانند ادله کافی برای انتساب اتهام به او پیداکنند ودایم هم انکار کند قرار منع تعقیب صادر میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ایشان باید خود را معرفی نماید و از خود دفاع کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به آنجه در سوال آمده خیر

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

خیر نمی توانند اعضای خانواده را به جای متهم باز داشت کنند اما در صورت دستگیری خود متهم تحقیقات صورت می گیرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ودر

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
با توجه به اصل شخصی بودن مجازات امکان احضار خانواده متهم وجود ندارد. اما برای شخص مضنون اگر ادله کافی برای متهم کردن او وجود نداشته باشد امکان برائت وجود دارد. برای راهنمایی دقیق تر باید حضوری بررسی شود