مشاوره حقوقی رایگان - ایا برادر میتواند طلاهایی که مادر از پول پدر (فوت شده) به خواهر مجردش داده را مصادره کند؟

با سلام
در طی 20 سال پدر و مادرم طلا مقداری واسم خریدن. بعد فوت پدرم، برادرم طلاهای مرا ازم گرفته و میگوید هیچی متعلق به تو نیست. من 28 سال سن دارم.
مادرم هم هیچ مداخله ای نمی کند.
از نظر قانونی چیکار باید کنم؟

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. اگر طلا از طرف پدر به شما بخشیده شده باشد حق شماست و با ارایه فاکتور و شاهد میتوانید مطالبه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این طلاها به وسیله پدر به شما هبه شده است با شهادت شهود میتوانید استرداد آنها را مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاهایی که پدرتان خریده متعلق به شما است و هیچ کسی نسبت به آن حقی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با شهادت شهود میتوانید استرداد آنها را مطالبه کنید