مشاوره حقوقی رایگان - دزدی طلا 37گرم

خانمی طلاها ی منو ب وزن 37گرم دزدید وبعداز سعی تلاش محکوم شد ب 4ماه زندان و20ضربه شلاق شد و چون سوسابقه نداشت خیلی از حکم کم کردن و اینکه بعد از حکم ب مدت 7ماه هنوز زندانشو نرفته و درخواست اعسار زده بااینکه توانایی پرداخت داره ب دروغ استشهادیه جمع کرده ولایحه ب دادگاه ارایه داده ایا از مجازاتش کم میشه یا باوجود قسط بندی زندانشو میره و اینکه طلارو مگه میشه قسط بندی کرد اونطوری چیزی برامن نمیمونه لطفا کمک کنید بنظرتون من میتونم ب اعسارشون اعتراض بزنم و لایحه بنویسم چون من هم خود طلاهامو میخوام هم اینکه مجازاتش کم نشه حکم اجرا بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم زندان اگر قطعی شده باشد اجرا می شود .
در خصوص رد مال که دادخواست اعسار داده است اگر اموالی دارد می توانید توقیف کنید .