مشاوره حقوقی رایگان - نبستن درب ورودی ساختمان

چنانچه در یک مجتمع ساختمانی محرز شود که ورود سارق ناشی از اهمال کاری یکی از واحدها در نبستن درب ورودی پارکینگ است آیا امکان شکایت از او وجود دارد؟ آیا تبصره ای در این باب وجود دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مدارکی دال بر اثبات دارید که از روی عمد بوده، میتوانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دلایل کافی دارید می توانید شکایت کنید.