مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه

با سلام
ماه گذشته سرقتی توسط شخصی ناشناس از پارکینگ مجتمع ما صورت گرفت که بعد از بررسی دوربین های مدار بسته مشاهده شد که اینجانب سهواً درب پارکینگ رو باز گذاشتم‌ و الان همسایه در شورای حل اختلاف از من شکایت کرده و مطالبه خسارت کرده است.
اگر ثابت شود که بی احتیاطی من غیر عمدی بوده تبرئه میشوم یا در هر صورت باید خسارت مالِ سرقت شده را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت جرم سرقت متوجه شما نبوده . اما در مورد جبران ضرر مالی وارده باید برررسی دقیقتری شود تا دفاع بهتری صورت گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرف باز گذاشتن درب دلیل محسوب نمی شود
باید ثابت کند که در همان لحظه که درب باز بوده سرقت انجام شده که در این صورت اگر نتواند سارق را پیدا کند به نظر می تواند خسارت خود را از شما مطالبه کند.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر بی احتیاطی شما ارتباط مستقیم با سرقت انجام شده ندارد و شکایت همسایه رد میگردد