مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس

باسلام و خسته نباشید خواهشمندم در این مورد اینجانب را راهنمایی کنید
در پرونده تدلیس در ازدواج (پرونده کیفری)وقتی که هنوز پرونده در بازپرسی هست و کیفرخواست صادر نشده چگونه می توان به مدت چند ماه بدون اینکه رضایت داد متوقف نمود و بعد از مدت تعیین شده ادامه داد؟و ازطرف شاکی چه در خواستی باید نوشته شود تا به مدت چند ماه پرونده را متوقف نمود ممنون از راهنمایی شما بزگواران

پاسخ ها :

صابر عبداله زاده فرد

جناب آقای صابر عبداله زاده فرد :

سلام. برابر قانون این یک جرم قابل گذشت است. تا زمانی که کیفرخواست صادرنگردیده است میتوان درخواست ترک تعقیب داد. و در این صورت بعدا که قصد ادامه دادن و پیگیری شکایت را داشته باشید میتوانید تعقیب مجدد متهم را فقط برای یک بار تا یکسال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب درخواست کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر توقف دادرسی فقط در
موارد خاصی امکان دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام امكان چنين كاري وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست ترک تعقیب بدهید و در این صورت تا یکسال فقط یکبار دیگر حق شکایت دارید