مشاوره حقوقی رایگان - سرقت ارز

باسلام بنده ازمدتی قبل بامجموعه کیف پول که ادعای ایرانی بودن میکنند آشناشدم واحرازهویت کردم .پس ازمدتی دریک سایت سرمایه گذاری اقدام به سرمایه گذاری نمودم وسایت سود سرمایه منو مرتب واریز میکنه ولی متاسفانه چون آدرس کیف پول رو داده بودم برای اینکه ارزهابه کیف پولم بیاد می بایست درخواست واریزمیکردم وآدرسtxidارزهارو ثبت میکردم تا به کیف پولم واریز بشه .اوایل 299تا ارزدوج واریز کردند ولی متاسفانه بعدازاون باارسال یک فیلم جعلی ادعاکردند که ارزها مال من نیست وهربارکه درخواست واریز میکنم تایید نمیکنند درصورتی که دربلاکچین تعداد وتاریخ وساعت واریز مشخصه.کارشناسان کیف پول ادعامیکنند که آدرس ارز دوج کوین دراین مجموعه شخصی نیست وبرای همه مشترکه ووقتی واریزی میاد بامدرک باید اثبات بشه تا به کیف پول واریز بکنند.حالا چطوری ازاین ها شکایت بکنم؟حدودابالای5000تا ارزمنو بالاکشیدن.ودرضمن من مدارک اثبات مالکیت ارزها روفرستادم براشون تو واتساپ که تایید کردند که درسته وهمون روز299تاواریزکردند بعدازاون کلا میزنن زیرش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد