مشاوره حقوقی رایگان - هک کردن گوشی

سلام یکی از دوستان من به یک هکر برای هک کردن گوشی فردی پول پرداخت می کند و فرد هکر بدون هک کردن گوشی فرد مقابل تهدید می کند در صورت پرداخت نکردن پول بیش تر گفتگو های بین خودشان را برای آن فرد فاش می کند در صورتی که گوشی فرد مقابل هک نشده آیا با فاش شدن این گفت و گو ها فرد قادر به شکایت از دوست من هست و اگر هست حداکثر چه حکمی برای او در نظر گرفته می شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر از بابت هک کردن هیچ
جرمی محقق نشده است
ولی اقامه شکوائیه تهدید امکان دارد به شرطی که دلیل و مستندات
داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون جرم هک محقق نشده از این نظر جرم نیست ولی ممکن است تحت عنوان دیگری مثل مزاحمت تلفنی و یا.‌.. جرم باشد که مجازات ان به فراخور جرم ارتکابی متفاوت است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون هنوز جرمی واقع نشده به نظر مشکلی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر تا زمانیکه جرمی محقق نشده قابل پیگیری نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه هنوز جرمی محقق نشده قابل پیگیری نمی باشد