مشاوره حقوقی رایگان - تعهد 10 ساله خدمت

با سلام اینجانب در سال 93 براساس بخشنامه استخدام ناظرین نظام مهندسی کشاورزی استخدام پیمانی شدم که در زمان استخدام تعهد خدمت به مدت 10 سال از ما جهت خدمت در شهرستان پذیرفته شده گرفتن و بعداز 4 سال براساس قانون ایثارگران استخدام قطعی شدم مدت 5 سال در محل استخدام مشغول خدمت بودم که با توجه به مشکلات خانوادگی ودرخواست انتقال اینجانب به یکی از شهرستانهای دیگر با موافقت شهرستان مبدا و مقصد و مدیرکل مدت 3 سال است که انتقال یافته ام و مشغول به کار و حالا بعداز 3 سال بازرسی نامه داده هرکسی که تعهد داده برگرده همان شهرستان پذیرفته شده آیا هنوز بعداز 3 سال انتقالی تعهد ابطال نشده یا همچنان موثر است. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید حضوری مراجعه نمایید شاید این سه سال از آن تعهد 10 ساله شما کم شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید و رایزنی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باطل نخواهد شد مگر دستورالعمل
جدید صادر شده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در هر صورت از کارگزینی اداره متبوع بپرسید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به همان سازمان در شهرستان دیگر منتقل شده اید تعهد پاور جا می باشد