مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک توسط سازنده

من در سال 95 ملکی از سازنده خریدم که قرابود برج 6 سال 96 تحویل دهد که به علت بدهی کار ساخت متوقف شد مالک ملک از 6 واح آپارتما سازنده که 4 واحد آن فروش رفته بود سازنده 2 واحد باقیمانده را طبق صورت جلسه به مالک برگردان و مالک تعهد کر که کار ساخت وسند چهار واحد راخود به اتمام برساند و تحویل 4 واحد که فروش رفته بدهد که یکی من بودم مالک بعد از اتمام کار ملک راتحویل داد و من برای سندهم از سازند و هم از مالک شکایت کردم که دادگاه رای به نفع بنده داد و در تجدیدنظر هم رای به نفع من صادر شد و مالک محکم شد به سند زدن و من رای اجراه گذاشتم حالابعد 5 سال مالک میگه سازند قبل از تو به کسه دیگی فروخته که مالک قرداد اون اطلاع نداشته ولی تا امروز کسی نیامده ادعا کنه فقط از مالک شنیدم اگه اینجور باشه و قراداد منو مالک تایید کرده باشه رای به نفع کی صادر میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست. دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق اجرای احکام محکوم علیه را جلب کنید...