مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسناد

سلام وقتتون بخیر
بنده چک یه شخصیو خودم نوشته و خرج کردم الان چک مشکل دار هست میگن جعلیه بنده که فقط مبلغ و تاریخ زدم به مشکل میخورم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است صادر کننده چک با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت کند و جعل نیز قابل طرح است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر چک سفید امضا باشد یعنی صادر کننده چک ، اختیار تکمیل کردن چک را به دارنده چک داده است البته باید طبق توافق چک تکمیل گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما به عنوان صادر کننده چک هستید و ممکن است علیه تان طرح شکایت شود که قابل دفاع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر چک سفید امضا باشد یعنی صادر کننده چک ، اختیار تکمیل کردن چک را به دارنده چک داده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است صادر کننده چک با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت کند