مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری ارث تفکیک نشده پدر به فرزندانش

به پدرم چندین و نیمی از خانه پدریش ارث رسیده طبق تقسیم نامه عادی دست نویس که تمام وراث آن را قبول و تایید نمودند که سهم های خودشان هم از آن جمله بود . هنوز برخی از این ارث سند مالکیتش تفکیک نشده و در سال های بعد تکمیل میشود و پدرم میخواهد یکی دو تا از سهمش را هم اکنون به من واگذار کند . معتبرترین کار که این نتیجه حاصل شود و وابستگی به زنده بودن یا نبودن پدرم نداشته باشد چیست ؟
روشی که اختیار و تصمیم گیری آن املاک و زمین به من سپرده شود و حتی برای تفکیک سهم الارث او و انتقال مالکیت آن موارد بخودم مشکلی نباشد، خواه پدرم در حیات باشد یا نباشد ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه فرمایید