مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پسوند به اسم مذهبی دخترانه

سلام و خسته نباشید اسم من فاطمه ست ، میخواستم بدونم با توجه به اینکه امکان تغییر اسم وجود نداره میتونم اسم نیکی رو به اسمم اضافه کنم و تو شناسنامه فاطمه نیکی بشم ؟ 28 ساله هستم و همسر و خانواده موافق تغییر نام من هستن

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تغییر نام در این سن مشکلات زیادی به همراه دارد ودرخواست تغییر نام باید باعلت موجه باشد والا نمی پذیرند علیهذا می توانید از طریق دادگاه محل صدورشناسنامه به طرفیت اداره ثبت احوال محل صدور شناسنامه اقامه دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه