مشاوره حقوقی رایگان - هبه پدر به پسر

باعرض سلام خدمت اساتید محترم.پدر خدابیامرز م در زمان حیات ملکی به من هبه کرد.به صورت دست نوشته در حضور وکیل و خواهرانم زیر کاغذ را امضاء و اثرانگشت زدن.وبعد از فوت پدر خدابیامرزم دوباره سهم الارث ملک فوق را که از آنها کافه اسقاط خیارات در آن ذکر شده بود باز امضاء و اثر انگشت زدن بصورت دست نوشته.حالا بعد از چند سال از فوت پدر خدابیامرز م. ملک فوق ارزش پیدا کرده ادعای حق میکنند.که من خانه سهم خانه پدری را به آنان بخشیدم.آیا آنها با این مدارک باز میتوانند ادعای حق و حقوق کنند.ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بنظر خیر اما باید متن تمام مدارک شما بررسی شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر ولی پاسخ دقیق مستلزم بررسی موضوع و گفتگو می

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر اما باید مدارک ومستندات بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ملک به صورت هبه به شما منتقل شده است از ماترک مرحوم پدرتان خارج وقابل تقسیم نخواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به هبه نامه عادی ، شما مالک محسوب میشوید
و باید دادخواست اثبات قرارداد مالی و اثبات هبه را به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید
و به قرارداد هبه پدر استناد نمایید