مشاوره حقوقی رایگان - اتهام بی اساس لواط

سلام وقت شما بخیر دیشب در یک جمع دورهمی برادر بنده حضور داشتن داخل یک خونه بعد برادرم جمع رو ترک میکنه میره بیرون بعد مثل اینکه اتفاقی بین بقیه رخ داده و شخصی ادعای اینکه بهش تجاوز شده میکنه و رفته شکایت کرده اسم برادر من رو هم اورده ک بهش تجاوز کرده درصورتی که برادرم چنین کاری نکرده اما از اینکه بقیه اینکارو کردن مطمئن نیست اون شخص ب وسیله یکی از دوستان برادرم به جمع اضافه شده بوده که خود اون فرد هم که معرفی کرده توی جمع نبوده میخواستم بدونم راه اثباتش چیه ؟؟ ایا طرف پزشک قانونی بررسی بشه با ازمایش امکانش هست تشخیص داده بشه بیگناه هست ؟؟؟؟ الان بهترین کار چیه خودشو معرفی کنه و بگه که دونفر دیگ اونجا بودن یا منتظر بمونه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر کاری انجام نداده باشند نباید ترس داشته باشند و حتما پزشک قانونی مشخص می شود و اگر خانه را ترک کرده توسط دوربینهای اطرف اثبات کند آن زمان بیرون بوده و الا ایشان هم محکدم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم حف و بی گناهی خوو را ثابت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت بهتر است با مقام قضایی همکاری کنند