مشاوره حقوقی رایگان - تهمت‌ و افترا

باسلام‌خدمت‌وکلای‌محترم
درجلسه‌رسیدگی‌به‌پرونده‌من‌درجلسه‌دادگاه‌حقوقی‌،وکیل‌خواهان‌به‌من‌که‌به‌عنوان‌خوانده‌بودم‌اتهام‌‌خیانت‌واردنمود(جهت‌تحت‌تاثیرقراردادن‌قاضی‌پرونده)که‌قاضی‌دربرگه‌صورتجلسه‌این‌موضوع‌رامنعکس‌نمود،آیامی‌توانم‌احقاق‌حق‌درمراجع‌ذیصلاح‌نمایم‌وبه‌کجامراجعه‌کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام سوال شما واضح نیست ، وکیل خواهان...ادامه ندادید لطفا پرسش خود را کامل کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است