مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

سلام
بنده سال 93یک چک به مبلغ 50میلیون بابت ضمانت نزد یک تولیدی پوشاک به امانت گذاشتم اما روی چک قید نکردم که به عنوان ضمانت هست پایان سال 93دیگر از ایشان جنس نبردم مانده حساب ایشان حدود 3میلیون ت مانده بود که اون موقع نداشتم بدم که تسویه کنم به صورت خورد مبلغ 1.5م پرداخت کردم در سال 94تا 95اما ایشان در سال 94چک را بودن اطلاع بنده برگشت زده و امسال یعنی سال 1400چک رابه شخص دیگری واگذار کرده واین شخص روی این چک طرح دعوا کرده در شورای حل اختلاف
آیا بنده باید مبلغ 50م پرداخت کنم
یا اینکه دادگاه می‌پذیرد که این چک به صورت ضمانت بوده
آیا تاخیر تادیه هم تعلق می‌گیرد
ممنون لطفاً راهنمایی کنید که چه راهی بروم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید شکایت خیانت در امانت مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید با دلائل خیانت در امانت شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد لاشه چک بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت عنوان خیانت در امانت می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود