مشاوره حقوقی رایگان - در مورد معابر منتهی به بن بست که هنوز شامل طرح هادی نشده

آیا در محدوده اختیارات دهیاری است که در کوچه بن بست که هنوز شامل طرح هادی نشده و با صدمه زدن به سه قطعه زمین همسایه اجرای تعریض کوچه بن بست بنمایند و مالک را مجبور به عقب نشینی بکند و به محدود زمین سند دار آسیب بزند ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید موضوع مورد نظر از طریق بنیاد پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر در مورد عقب نشینی ملک ، طبق طرح تفضیلی جامع روستا که به
تائید بنیاد مسکن و جهاد رسیده است مشخص خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید موضوع را از طریق بنیاد مسکن انقلاب اسلامی پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر عقب نشینا بر ایاس طرح تقویب شده توسط بنیاد باید صورت بگیرد