مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
بابت کلاهبرداری تلفنی رفتم شکایت کردم و پرینت حساب و همه اطلاعات دستگاه پوز رو که از کارتی که پول بهش واریز شده رو با دستور آگاهی گرفتم و به پلیس آگاهی تحویل دادم و پلیس آگاهی پرونده رو به دادسرا فرستاده
حالا دادسرا واسه صاحب حساب به قول خودش کارتش رو گم کرده قرار منع تعقیب صادر کرده که اصلا این رو به من اطلاع ندادن که من خودم رفتم از سایت نگاه کردم و پرونده رو مختومه اعلام کردن.
حالا سوالم اینکه مگه نباید وقتی که قرار منع تعقیب صادر میشه اطلاع بدن تا بشه بهش اعتراض کرد؟
سوال بعدیم اینکه همون موقع که قرار منع تعقیب صادر میشه همون روز هم پرونده رو مختومه میکنن؟؟
مگه نباید به شاکی فرصت اعتراض بدن
سوال آخرم اینکه با وجود اینکه متهم به طلا فروشی و جایگاه سوخت و پوشاک رفته مگه نباید دوربین های طلا فروشی و فاکتور طلا فروشی و حتی دوربین های جایگاه سوخت رو چک کنن حالا فرض براینکه صاحب حساب تبرئه بشه مگه نباید اطلاعات اون جایی که متهم اصلی رفته چک بشه و عکس متهم رو بگیرن و برای اون حکم جلب صادر بشه.
ممنون ازتون
لطفا به هر سوال پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به هر حال وظیفه رسیدگی با بازپرس و دادیار دادسرا است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله منع تعقیب باید ابلاغ شود و از طرف شاکی قابل اعتراض است