مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد به مواد صنعتی

سلام.من یه فرزند دارم به شیشه ومواد صنعتی اعتیاد داره.خیلی ازارواذیت میکنه.پرخاشگری فوش وتهمت کار هرروزشه.خودم تحت پوشش کمیته امداد هستم هزینه کمپ ترک اعتیاد ندارم.رفتم دادگاه گفتن هفته دیگه دوباره رفتم گفتن پره کمپ جانیست.اخرشم گفتن با هزینه شخصی ببرین.راهنمایی کنید چطوری میتونم از دادگاه نامه بگیرم.چون هزینه کمپ برای من خیلی سنگینه.مچکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق کمیته امداد امام خمینی و بهزیستی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به اداره بهزیستی در یوسف آباد مراجعه نمایید تا کمپ های رایگاه به شما معرفی شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بهزیستی پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق بهزیستی پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه تحت تکفل کمیته هستید درخواست خود را حضورا به دادستان تقدیم کنید تا به عنوان مدعی العموم راسا وارد شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع قضایی مربوطه مراجعه و موضوع را پیگیری و طی درخواستی همکاری ومساعدت دادگاه را درخواست نمایید

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، به اداره بهزیستی مراجعه کنید اگر تاثیر نداشت به دادستان محل مراجعه و از ایشان مساعدت بخواهید