مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پارکینگ و حیاط به مسکونی - گذاشتن یخچال و کمد در لاوی و پاگردها

سلام
من پارسال از خانه 4 واحدی یک واحد خریدم که طبقه اول و دوم برای سازنده ساختمان هست و ایشان برداشته پارکینگ وحیاط ساختمان را مسکونی کرده وساکن شدند وطبقه اول و دوم خود را اجاره داده زمانی که خانه را از ایشان خریدم گفتند یک رضایت نامه بدهید که من دارم سند مسکونی این پارکینگ مسکونی کردم می گیرم ما دادیم ولی یکسال شده مشخص شده اصلا ایشان هیچ اقدامی انجام نداده برای این کار الان من چه اقدامی می توانم به عنوان یکی از مالکین ساختمان انجام بدهم چون حیاط هم برداشتند سقف زدن من اصلا اطلاع نداشتم به جز پارکینگ حیاط را هم مسکونی کرده هر دقیقه هم می گن یه چیزی افتاد رو سقفمون و...
مورد دوم: تمام مشاعات ساختمان کردند جای وسایل خودشان یخچال و کمد و... گذاشتند
مورد سوم: می خواهند در پاگرد بالا انبار بزنند من مخالفت کردم اگر این توجه نکنند من چه اقدامی می توانم انجام بدهم
در کل برای اینکه این اقا دست از این کارشون بردارند جلوشون بگیرم چه اقدام قانونی می توانم انجام بدم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص ساخت انباری از شهرداری پیگیری کنید و اگر نتیجه نداشت دادخواست رفع تصرف بدهید.
و در خصوص سایر تصرفات شکایت تصرف عدوانی و مزاحمت مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت تصرف عدوانی و مزاحمت مطرح کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در خصوص ساخت انباری از شهرداری پیگیری نمایید اگر نتیجه ای نداشت دادخواست رفع تصرف تقدیم نماید و در خصوص سایر تصرفات شکایت تصرف عدوانی و مزاحمت و ممانعت از حق مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان برای این امر باید مجوز از شهرداری بگیرند و رضایت شما هم داشته باشند والا امکان شکایت شما با تامین دلیل،بابت رفع تصرفات مازاد و قلع و قمع مستحدثات هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتونید از رضایت خود عدول نمایید ودر خصوص گذاشتن وسایل در مشاعات می توانید شکایت کنید