مشاوره حقوقی رایگان - رابطه دادگاه حقوقی با کلانتری

با عرض سلام و خسته نباشید. خواستم بدونم رابطه دادگاه حقوقی با کلانتری چگونه است. امکان داره دادگاه حقوقی موردی را از کلانتری بخواهد و یا ارتباط کلانتری در موارد قضایی فقط با دادگاه کیفری و دادسرا ها است. با تشکر فراوان از شما اساتید محترم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر موردی لازم باشه انجام بشه ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ارجاع به کلانتری ، در موارد کیفری خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله دستورات مراجع قضایی همچون دادگاه حقوقی را مکلف به انجام خواهند بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قاضی دادگاه حقوقی موردی را از انها بخواهد باید تحقیق و نتیجه را ارایه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولا با دادگاه کیفری و دادسراست . مگر اموری همچون جلب و .... تحت شرایطی دیگر است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصولا ارتباط با دادگاه کیفری و دادسرا است اما با دادگاه حقوقی در موارد جلب این ارتباط امکانپذیر است.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، بله کلانتری ها ضابط دادگاه هستند و در امور حقوقی هم دادگاه می تواند دستوراتی را راستای کشف حقیقت از کلانتری بخواهند تحقیق شود