مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق فسخ بر عهده چه کسی است؟

با سلام، در صورت پاس نشدن چک خریدار و فسخ مبایعه نامه از سمت فروشنده، چه کسی باید حق فسخ رابپردازد؟
(در مبایعه نامه فقط ذکر شده در صورت پاس نشدن چک، فروشنده میتواند بدون مراجعه به مراجع قضایی مبایعه نامه را فسخ کند)
و راجع به‌ اینکه در اینصورت خریدار یا فروشنده باید حق فسخ بپردازند چیزی‌گفته نشده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متن قرارداد باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در اینجاحق فسخ با فروشنده بوده و فروشنده می‌تواند در صورتی که چک خریدار وصول نشود از حق فسخ استفاده نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منظور شما از حق فسخ اگر خسارت باشد که در صورت فسخ خریدار باید خسارت فروشنده را نیز پرداخت نماید.