مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام ببخشید همسرم برای تعدیل مهریه تجدیدنظر زد و تجدیدنظر هم به نفع من شد دوباره و پرونده مختومه شد ...چند روز بعد از مختومه شدن در تجدید نظر ،سامانه ثنا رو چک کردم دیدم به تازگی بعد از مختومه شدن نوشته که نامه وارده با موضوع وصول لایحه ثبت شد(از طرف وکیل ایشان ثبت شده بود )...در صورتی که پرونده مختومه بود ....حالا آیا این لایحه همون اعاده دادرسی است یا اعتراض دیوان عالی ؟یا کلا اگر این دو مورد نیست پس چیه ؟با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر هیچ یک از موارد مذکور که شما اعلام کردید نیست .
به این جهت که هر یک طرفین می‌توانند تحت شرایطی مجدد دادخواست تعدیل بدهند.
به هر حال اگر موضوعی مطرح باشد به شما ابلاغ می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

منتظر باشید به زودی ابلاغ میشود