مشاوره حقوقی رایگان - افزایش و کاهش حقوق با نظر مدیر عامل

یکی از پرسنل ما پست سازمانی مدیریت دارند و افزایش حقوق قطعی شده است سوال این است که آیا بعد از 3ماه اگر مدیر عامل بخواهد پست سازمانی را از ایشان بگیرد و حقوق ایشان میتواند کاهش پیدا کند ؟ آیا مساله ای با بیمه تامین اجتماعی پیش نمی آید ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد