مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

سلام. من 9 سالمه و فرزندخوانده هستم البته پس از به دنیا اومدن توسط پزشک به این خانواده تحویل داده شدم و در عوض پول گرفتند. حدود یکسال شناسنامه نداشتم چون گواهی ولادت به نام مادرخوانده صادر نمی کردند. بعد از گرفتن پول انجام دادند و خانواده ی جدید شناسنامه به اسم خودشون گرفتند. می خوام بدونم چطور می تونم خانوادم رو پیدا کنم. اینطور که از اطرافیان شنیدم برای همه چیز پول و پارتی بوده. باید چکار کنم؟ راه قانونی چیه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم شما باید به این بیمارستان مراجعه کنید و بخواهید ببینید گواهی تولد به نام چه شخصی صادر شده گواهی تولد توی بایگانی بیمارستان وجود داره و هر شخصی که فرزند به دنیا میاره نام مادر درج میشه