مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق با وکالت حق طلاق

باسلام
وکالت حق طلاقی که زوج به زوجه جهت طلاق میده
زوجه میتونه با وکالت حق طلاقی که در اختیار داره دادخواست طلاق رو از جانب زوج ارائه بده ؟ شرط تنصیف اموال رو به نفع خودش رقم بزنه؟ (تو متن وکالتنامه نوشته شده در خصوص مطلقه نمودن خود وکیل از زوجیت موکل) و (تفویض تمامی اختیارات ناشی از تقدیم دادخواست مربوطه اعم از طلاق توافقی ،رجعی، بائن)

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. در این نوع طلاق نیاز به وکیل دادگستری هست. بنده و همکاران هستیم.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است
درخصوص تنصیف اموال مساله محل اختلاف است که برخی حق تنصیف را محقق وبرخی چنین حقی به زن نمیدهند