مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق با وکالت در طلاق

سلام وقتتون بخیر. ببخشید من وکالت طلاق دارم و برای طلاق یک طرفه اقدام کردم
مراحل چطور انجام‌میشه؟ من 30 روزه کلاس های مشاوره طلاق ثبت نام کردم و به تنهایی شرکت کردم و تمام شد.
1_آیا باید منتظر بمونم تا 45 روز بشه و بعد دادخواست طلاق بدم
2_یا بایستی همون یک ماه پیش اول دادخواست طلاق و میدادم بعد مشاوره و ثبت نام میکردم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید وکیل بگیرید تا اقدام به ثبت دادخواست طلاق نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رویه متفاوت است لکن مراحل مشاوره طی شده و دادگاه را ادامه دهید
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مستحضر باشید که شما با وکالت در طلاق به تنهایی نمی‌توانید اقدام نمایید
با وکالت در طلاق می‌بایست از جانب زوج وکیل اختیار نمایید
برای طلاق یک طرفه نیازی به کلاس‌های مشاوره نیست و می‌توانید زودتر اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با وکالت در طلاق به تنهایی نمی‌توانید اقدام بفرمائید و بایستی از جانب زوج وکیل أخذ نمائید. وانگهی نیازی به گذشت 45 روز نیست و زودتر می‌توانید اقدام بنمائید.