مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروجی

سلام من از همسرم جدا شدم...و یه مقداری مهریه بخشیده شده و یه مقدار دیگری رو باید پرداخت کنم...اما هنوز مهریه رو از نظر قانونی به اجرا نگذاشته،در این صورت میخواستم ببینم من ممنوع الخروج هستم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
تا زمانی که مهریه را مطالبه نکند و از شعبه مربوطه دستور ممنوع الخروجی به درخواست زوجه صادر نشود چنین امکانی وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر خانم چنین کرده باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگربه اجرانگراشته باشدخیرممنوع الخروج نیستید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از اداره گذرنامه پیگیری کنید تا مطمئن شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره گذر نامه پیگیری کنید اگر خانم درخواست داده باشد ممکن است