مشاوره حقوقی رایگان - قتل

با عرض سلام و ادب خدمت وکلای محترم
بنده در سال 78پدرم وقتی ک در حال مسافر کشی بوده ربوده و مورد تجاوز قرار گرفته و سپس ب قتل رسیده حالا وقتی بنده بزرگ شدم خواستار قصاص هستم و برای پیگیری پرونده متوجه شدم ک پرونده ی ما خلاصه ندارد و بلا تکلیف مانده با اینکه در کودکی سر پرست ما ک پدر بزگ مان بود دیه گرفته و ما الان خواستار قصاص هستیم البته حاضر به برگشت دیه ب صندوق دولت هستیم ممنونم اگه راهنمایی کنید ک چطور میشه پرونده ی بدونه خلاصه باشه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر بزرگ دیه گرفته باشد
امکان استرداد دیه و درخواست قصاص توسط شما وجود نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر اولیا دم گذشت کرده باشن کاری نمی‌شود کرد لکن اگر خیر عده ای که گذشت نکرده با واریز سهم خواهان دیه به قاتل امکان قصاص متصور است
بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید