با سلام طبق قانون اولا اعتراف نزد مرجع قضایی معتبر میباشد و ثانیا اقرار در امور کیفری موضوعیت دارد و مهم میبلشد و ثالثا اقرا در امور کیفری مخصوصا قتل و جرایم علیه جسم و جان اشخاص باید محرز و مشخص گردد
سلام در مورد قتل حتماً بایستی علت تامه قتل معلوم بشه تا انتساب آن به فرد یا افراد خاص معلم بشه مثلاً اگر علت تامه اصابت آلت برنده به عناصر حیاتی همچون قلب و ضربه واحد باشد در این صورت قاضی می بایست با انجام تحقیقات کافی ضارب و قاتل را شناسایی کند مهمه اینه که اقرار تا چه حدی مقرون به واقع باشد و نفس اقرار موضوعیت ندارد.
سلام.مطابق مادۀ 231 قانون مجازات اسلامی راههای اثبات قتل، در دادگاه عبارتند از: 1- اقرار 2- شهادت 3- قسامه 4- علم قاضی 1- اقرار: در حقوق خصوصی، اقرار دارای ارزش و اعتبار مطلق است ولی در امور جزایی، به ویژه در تعزیرات، اقرار به تنهایی علیه اقرار کننده دلیل نمیباشد و برای مؤثر بودن، باید مقرون به قرائن و امارات بوده به طوری که برای قاضی ایجاد یقین و اعتبار کند. شرایط تحقق اقرار: الف) بلوغ، عقل، اختیار و قصد داشتن اقرار کننده؛ ب)صراحت داشتن و بدون ابهام و اجمال بودن اظهارات اقرار کننده؛ ج)تعدد و تکرار دفعات اقرار. اقرار باید بدون هرگونه تهدید و شکنجه و سؤالات تلقین و اغفال کننده و در نزد حاکم و دادرس دادگاه بوده و خود قاضی اقرار را استماع کند.
بله اقرار جزو ادله اثبات قتل می باشد. و البته اقرار نیز باید تحت شرایط قانونی انجام پذیرد.
در صورت عدم تردید در اقرار ، قاضی می تواند به اقرار رای به قصصاص دهد
با سلام قاضی بر مبنای اقرار صریح و عدم الشک در صورتی اقدام به صدور رای می کند که مدارک و ادله نیز مثبت ماجرا باشد. و حتی بعد از اعتراف در مقوله های جنایی به خصوص قتل بازهم قاضی دستور بررسی و تحقیق در خصوص صحت اعتراف و اقرار متهمین صادر خواهد نمود.
سلام.اقرار وارزش آن در امور کیفری بسته به نظر قاضی است یعنی گاهی حتی در موضوعات کیفری مانند قتل قاتل اقرار می کند ولی از نظر قاضی اعتباری ندارد وتحقیقات رو ادامه می ده حتی با این وجود که متهم به قتل اقرار کرده
با سلام در پرونده های کیفری در خصوص اقرار دادگاه باید صحت اقرار رو باید بررسی کنه و به صرف اقرار رای صادر نمی شود.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.