مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل دختر توسط پدر

سلام من دختری 20 ساله و مطلقه هستم که به اجبار پدرم ازدواج کردم و پدرم مدام منو تهدید به قتل میکنه مدام به بهانه های مختلف میخواستم بدونم اگر مرتکب قتل من بشه حکمش چیه ؟یا اگر من از پدرم شکایت کنم بابت تهدید به قتل چه حکمی بهش میدند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،در مورد قتل چون پدر هستند قصاص نمی شوند و حبس و دیه دارد و در مورد تهدید به قتل حبس یا شلاق دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید