مشاوره حقوقی رایگان - مطلقه هستم میخواهم از بیمه های اجتماعی استفاده کنم

سلام من زنی 58 ساله هستم که از شوهرم جدا شدم و هیچ حقوق و کاری ندارم پدر و مادرم هم از دنیا رفتند میخواهم از بیمه اجتماعی پدرم استفاده کنم مادرم تا سال 74 از بیمه های اجتماعی حقوق دریافت میکرد من از کجا باید اقدام کنم و چه مدارکی باید ارائه بدهم الان کرج هستم مادرم در سال 1374 خوزستان زندگی میکرد و از بانک رفاه کارگران حقوق میگرفت

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از سازمان بازنشستگی محل خدمت پدر خود اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید به صندوق بازنشستگی پدر خود مراجعه و پیگیری نمایید