مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیری از پدر

سلام، مطلقه هستم، حدودا 8 سال سابقه بیمه دارم و در حال حاضر تحت پوشش هیچ بیمه ای نیستم پدر در قید حیات هستن، امکانش هست پدر منو تحت پوشش درمان بگیرن و اینکه حقوق رو بعد از خودشان به نام من بزنن؟ پدر بازنشسته کشوری هستن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مستمری پس از مرگ پدردر صورت نداشتن شغل وهمسر تعلق می‌گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از فوت پدرتون حقوق به شما و اگر مادرتون در قید حیات باشه به ایشون تعلق می گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پذیر است و بعد از پدرتان می‌توانید از مستمری وی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از فوت پدرتون حقوق به شما و اگر مادرتون در قید حیات باشه به ایشون تعلق می گیرد