مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

باسلام طبق وکالت نامه محضری حق طلاق داده شده از طرف زوج به زوجه اگر واقعا میتوانم جلوی طلاق را بگیرم راهنمایی کنید چون وقتی قبل از وکالت شرط شقاهی با زوجه شد با این شرط که بعد از واگذاری وکالت زوجه به منزل مشترک رجوع نماید و نسبت به ادامه زندگی و دان هنگام در فرصت داده شده اختلاف به وجود اید می تواند اقدام به طلاق نماید اما زوجه بعد از وکالت نسبت به طلاق اقدام کرد حالا نه شهودی هست ونه خودش قبول دارد وکالت بلاعزل داده شده خواهشمندم راهنمایی بفرمایید تا از این طلاق جلوگیری نمایم به قاضی رسیدگی هم گفتم ولی اثری نداشت ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. سوالتون رو نامفهوم پرسیدید. ولی اگر وکالت طلاق را مشروط داده اید باید شرط عملی بسود البته باید در وکالتنامه شرط قید شده باشد