مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری و تصرف ملکی که سرایدار داخلش زندگی می‌کنه

با عرض سلام و احترام
پدر من در حدود 16سال سرایدار یک باغ ویلای 5000هزار متری در کرج بوده و مسئولیت ابیاری و باغبانی و نگهداری و نگهبانی خرید خونه و جوشکاری و... همه کاری انجام میداده و حقوقی که امسال دریافت میکرده ماهی 1600بوده متاسفانه پدر بنده مرداد ماه فوت میکنه و تا الان که داخل باغ هستیم هیچ حق و حقوقی بهمون نداده و رفته سرایدار جایگزین اورده
و مارو تهدید به بیرون انداختن کرده بدون دادن حق و حقوقی
و دیروز مامور اورده که فکر میکنم از دوستان خودش باشن و بدون داشتن حکم که گفته باید یک روزه تخلیه کنید
الان میتونه همچین کاری کنه بدون دادن حق و حقوقی مارو بیرون کنه؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت حقوق سرایدار سرایدار