مشاوره حقوقی رایگان - افترا گویی در فضای مجازی

سلام و عرض ادب
به اسم فامیل من پیج فیک باز کردن فامیل بنده هم رفته پلیس فتا با پارتی بازی اسم منو گفتن که ما مطمئنیم کار این دختر هست منم از این کار بی خبرم شماره من که به اسم پدرم هست به مامور پلیس فتا دادن و پلیس فتا به همان شماره که دادن زنگ نزد به شماره دیگر پدرم زنگ زدن و گفتن با تهدید اسم های هممون رو گفتن که بیایین اینجا (درحالیکه اون شماره که من استفاده میکنم به اسم پدرم هست چرا من و اعضای خوانوادم رو باز جویی کردن با پدرم کاری نداشتن ؟اونا اسم های ما رو از کجا میدونستن؟ اگر شماره من رو گرفتن چرا زنگ نزدن چرا با پدرم تماس گرفتن؟) و ما رفتیم گفتن از این شماره پیج باز نشده ولی از اینترنت این شماره استفاده کردن و یا احتمال سو استفاده از اینترنت شده است الان هم 1 ماهه میگیم بدین دادگاه مامور پلیس فتا نمیده میتونین راهنمایی کنین ما باید چیکار کنیم؟ و اینکه مامور فتا خطا کرده یا نه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود