مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

با سلام مدت 10 ساله ازدواج کردم وسه فرزند دارم همسرم همیشه به بهانه های مختلف قهر میکرد و تمکین خاص نمیکرد و من به سمت او برای رابطه زناشویی میرفتم.الان مدت 4ماه هست که جدا خوابیده و من هم همینطور و تمکین خاص نمیکند آیا میتونم ازش شکایت کنم ویا از دادگاه تقاضای ازدواج مجدد داشته باشم.چکار میتونم بکنم.هیچ مشکل جسمی هم من ندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین خاص بدهید و در صورت اثبات دادگاه حکم به الزام به تمکین می دهد و اگر تمکین نکرد می توانید با اخذ گواهی نشوز دادخواست ازدواج مجدد بدهید.
توجه داشته باشید دادگاه عدم تمکین خاص را به راحتی نمی پذیرد.
و از طرفی بهتر است قبل از طرح دعوا در صورت امکان مشکل خود را با مراجعه به مشاور یا پزشک متخصص حل و فصل کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تمکین خاص بدهید و اگر حکم داده شد و باز تمکین نکرد میتوانید درخواست مجوز برای ازدواج مجدد بدید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام امکان طرح دعوا الزام به تمکین و یا ازدواج مجددوجود دارد